B2B-loyaliteitsprogramma voor een van de grootste wereldwijde FMCG-bedrijven

Deze klant is een van de grootste wereldwijde merken in de FMCG-industrie.. Het verkoopt producten in meer dan 200 markten overal ter wereld, heeft honderdduizenden werknemers in dienst en werkt samen met miljoenen partners. De klant voor wie wij het project hebben uitgevoerd is een van de grootste wereldwijde merken in de FMCG-branche. Het verkoop producten in meer dan 200 markten overal ter wereld, heeft honderdduizenden werknemers in dienst en werkt samen met miljoenen partners.

Taken en doelen

As part of the contract, we designed a bespoke B2B loyalty program. Its main goal is the automation of activities and processes in the retail network. The project, implemented in several countries, ensured the fusion of procedures within many markets. It contributed to the enrichment of the sales structure with bespoke analytical tools that enable to create development strategies and set financial goals. It also provided the motivational tools in a loyalty system thanks to which, our client can offer non-financial benefits for its employees and counterparties around the world.

Het hoogwaardige B2B-loyaliteitsprogramma dient honderdduizenden contractanten over de hele aardbol.

Het grootste voordeel van de geleverde B2B-oplossing is de elastische implementatie. Naast ondersteuning van verschillende talen, valuta, en wettelijke normen die per land verschillen, kan de grafische interface worden aangepast aan de vereisten van afzonderlijke markten. Verder biedt het volledige ondersteuning van lokale zakelijke omstandigheden als onderdeel van de wereldwijde ontwikkelingsstrategie van het bedrijf. Het B2B-platform, gecreëerd door onze analisten, biedt efficiënte interne communicatie die zich vertaalt in het sneller kunnen delegeren van taken en overbrengen van informatie tussen leden van het salesnetwerk. De tool voor onze klant versterkt banden en zakelijke relaties en creëert een wederzijds gevoel van samenwerking binnen één orgaan. Er kunnen vele activiteiten worden gecombineerd die tot nog toe alleen handmatig konden worden verrichten door regionale salesvertegenwoordigers.

Het platform beschikt ook over e-learningmodules, die worden gebruikt bij het toepassen van wijzigingen van producten of zakelijke regels inzake de samenwerking met partners.

Ons support team ontfermt zich dagelijks over systeembeheerders die gevestigd zijn in verschillende tijdzones en het hoogst mogelijke niveau van diensten en bruikbaarheid garanderen.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Vereniging en automatisering van zakelijke/commerciële processen,
 • Een doeltreffend loyaliteitsprogramma,
 • Intern communicatiekanaal,
 • Hoogwaardige analytics- en rapportagetool,
 • Versterkte zakelijke relaties tussen alle deelnemers aan het salesnetwerk.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons