B2B-platform voor Barlinek S.A.

B2B platform

BARLINEK S.A. is de grootste en meest populaire Poolse fabrikant van houten vloeren. Het bedrijf heeft 150 jaar ervaring in de houtindustrie en het verkoopnetwerk beslaat 55 landen op 5 continenten. Het vlaggenschip van het merk is het Barlinek-parket.

Taken en doelen

Dit project omvatte de implementatie van het B2B-systeem, dat als basistaak heeft om commerciële operaties tussen Barlinek en buitenlandse eenheden van het verkoopnetwerk te automatiseren.

Een van de noodzakelijke voorwaarden voor implementatie van het systeem was de integratie met het IFS-systeem op de volgende gebieden: productcatalogus, bestellingen en de structuur van het verkoopnetwerk.

Het B2B-netwerk zorgt voor efficiënt beheer van het bestelproces. Ieder verkooppunt kan de individueel opgestelde productcatalogus bekijken, de beschikbaarheid van ieder artikel nagaan en veel sneller orders plaatsen. Daarnaast kan de verkoper een offerte voor de klant opstellen en afdrukken en deze later omzetten in een bestelling.

Het systeem omvat verschillende soorten gebruikersrollen die het mogelijk maken om systeemgegevens en functies voor de verkoper, dealers, salesvertegenwoordiger of salesmanager te profileren. Een voorbeeld van zo'n oplossing is de geïmplementeerde rapportagemodule, die alleen beschikbaar is voor de salesvertegenwoordiger, dealer en manager.

Ook is er een loyaliteitsprogramma beschikbaar in het systeem. Deelnemers ontvangen punten op basis van geregistreerde en geverifieerde aankopen.

Er zijn nog twee vermeldenswaardige modules waar platformgebruikers van profiteren: De eerste is een notificatiemodule waarmee informatie kan worden gepubliceerd voor de eenheden van het verkoopnetwerk (inclusief de markt en specifieke verkooppunten). De tweede is een klachtenmodule die klachten van klanten kan registreren in het systeem.

Dit systeem ondersteunt op dit moment de Oekraïense, Roemeense en Russische markt.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Automatisering van het bestelproces,
 • tijdbesparing bij het voorbereiden en transfereren van bestellingen,
 • complete bestelhistorie,
 • systeem dat vele markten met verschillende verkoopstructuren beslaat.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons