B2C + B2B verkoopplatform voor Apollo

Apollo Sp. z o.o., meer dan 18 jaar actief, is een van de leidende Poolse IT-verkopers. De pijlers van het merk zijn langdurige relaties en hoogwaardige dienstverlening. Apollo levert producten van 's werelds grootste fabrikanten. Dankzij de expertise en passie van werknemers kan het bedrijf hoge kwaliteit diensten en grote klanttevredenheid garanderen.

Taken en doelen

Wij hebben dit project gebaseerd op ons huissysteem Edito CMS. We hebben een uitgebreide webshop ontworpen met een hoogwaardig mechanisme voor verwerkingsautomatisering dat geïntegreerd is in het Subiekt GT-systeem en systemen van leveranciers.We implemented the project based on the proprietary Edito CMS system. We designed the extensive online store that has a bespoke order processing automation mechanism integrated with the Subiekt GT system and suppliers’ systems.

Het uitgebreide salesplatform verbindt de webshop met B2B-klantenservicetools.

Om de service en levering van grote aantallen bestellingen te verbeteren hebben we het systeem geïntegreerd met een aantal leverings- en koerierssystemen. Daartoe behoren Pocztex, Poczta Polska, Kurier 24, Kurier 48, Inpost en DPD. Dit zorgt voor efficiënte vervaardiging van verzendnota's en zorgt voor samenhang en correctheid van contactgegevens. Met de app kan de verzending en tracking van bestellingen en retours zeer gemakkelijk worden beheerd. Dit vertaalt zich in tevredenheid van de klant.

De integratie van de webshop met fabrikanten en magazijnsystemen van leveranciers zorgt ervoor dat de informatie over beschikbaarheid van producten, leveringstijden en prijzen altijd up-to-date is. Daardoor is het productaanbod in de winkel groter dan in het magazijn van de klant. Daarnaast heeft betrouwbare informatie over de aankoop- en leveringsvoorwaarden een positieve invloed op beslissingen van de winkelende klant.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Webshop met vele hoogwaardige functies,
 • talrijke integraties met externe systemen,
 • speciaal mechanisme voor betere afhandeling van bestellingen,
 • psychologische prijsbepaling en prijsregelsysteem,
 • integratie met de magazijnvoorraden van leveranciers.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons