Costa Club - Een uniek loyaliteitsprogramma

"Het beste loyaliteitsprogramma/activiteiten in diensten"

Costa Coffee is de op een na grootste koffiewinkelketen ter wereld. Het bedrijf heeft meer dan 3000 koffiezaken in meer dan 30 landen, waarvan meer dan 2000 in het Verenigd Koninkrijk.

Costa Coffee had al een loyaliteitsprogramma voor klanten maar wilde de noodzaak van plastic kaarten elimineren en het programma aantrekkelijker maken voor klanten.

"Wie wil er vandaag de dag nog plastic kaarten met zich mee dragen? Mensen willen alles op hun telefoon met toegang binnen enkele klikken. Daarom hebben we besloten om te stoppen met de traditionele stempelkaart." - vertelt Karol Dragan, projectmanager digitale en loyaliteitszaken van Costa Coffee Polska.

Het beste loyaliteitsprogramma

De Loyality Awards zijn een jaarlijkse verkiezing van de beste oplossingen op de markt. Het vindt plaats tijdens de Poland & CEE Customer Loyality Summit. De jury van deze wedstrijd bestaat uit een groep professionals op het gebied van relatiemanagement en het opbouwen van loyaliteit. Zij kennen prijzen toe in 6 categorieën. He Coffee Club-programma, dat wij voor Costa Coffee Poland hebben gelanceerd, is in twee van die categorieën onderscheiden.

 • "Het beste loyaliteitsprogramma/-activiteiten in services (B2C)"
 • "Het beste nieuwe loyaliteitsprogramma/-activiteiten van het jaar"

Een effectief platform voor meer loyaliteit


We hebben een hoogwaardig loyaliteitsplatform gecreëerd from scratch.Het beheert het loyaliteitsprogramma voor klanten via de mobiele app en de website.Het project omvatte tevens de migratie van honderdduizenden gebruikers en hun verzamelde punten uit het oude loyaliteitsprogramma.

Het ondersteunende systeem van het loyaliteitsprogramma is geïntegreerd met de kassaregisters. Dit zorgt voor correcte berekening van punten en kortingen voor deelnemers.

Het aangepaste loyaliteitsprogramma handelt duizenden transacties per dag af.


In dit project is het .NET Core platform toegepast om het bedenken van nieuwe toepassingen te ondersteunen, terwijl Vue.js- bibliotheken dienden als hulp bij het ontwerpen van nieuwe interactieve elementen op de site. De toepassing van Continue Levering heeft ervoor gezorgd dat het platform efficiënt wordt gepubliceerd en bijgewerkt. Deze specifieke programmeerpraktijk maakt het hele proces veel korter en ons werk eenvoudiger. Wij leveren op elk moment technische support voor de toepassing.” Krzysztof Kawalec, IT-Directeur van Ideo Software House.

Het intuïtieve loyaliteitsprogramma maakt het mogelijk om virtuele koffiebonen te sparen die later kunnen worden ingewisseld voor koffievouchers. De koper ontvangt één koffieboon voor ieder product dat meedoet aan de aanbieding. Later kunnen gebruikers prijzen kiezen door de in de app gegenereerde QR-code aan de barista te tonen.

Systeembeheerders kunnen hun eigen aanbiedingen, kortingsbonnen van partners, vouchers fvoor seizoensproducten aanmaken en een happy hour instellen of speciale geschenken weggeven, bijv. voor iemands verjaardag. Het programma heeft ook speciale aanbiedingen in petto voor personeel van Costa Coffee.

Op basis van verzamelde gegevens en parameters over de activiteit van gebruikers kunnen beheerders individuele acties opzetten. Ze kunnen bijv. klanten die de winkel vaak bezoeken binnen een bepaalde periode belonen met een speciale aanbieding. Ook kunnen ze een kortingsbon geven aan mensen die een tijdje niet in de zaak geweest zijn.

Dit geeft de mogelijkheid om de aanbieding op iedere gewenste manier te targeten en klanten te betrekken die behoren tot specifieke leeftijdsgroepen, zoals studenten.
 

Laten we het over je zaak hebben

De voordelen van een loyaliteitsprogramma

Vertrouwen tussen de klant en het merk is een extreem groot goed in de zakenwereld. Motivatieprogramma's trekken gebruikers aan en motiveren, zodat loyaliteit naar het merk toe ontstaat. Zulke activiteiten worden gewaardeerd door klanten, die er maar al te graag aan deelnemen.

De voordelen van deze programma's zijn wederzijds. Deelnemers hebben toegang tot aantrekkelijke prijzen en kortingen terwijl de verkoper profiteert van omzetvoordelen op de lange termijn.

De grootste voordelen van het invoeren van een loyaliteitsprogramma:

 • Opbouw van een positief bedrijfsimago.
 • Meer vertrouwen in een merk.
 • Betere naamsbekendheid.
 • Toegenomen omzet
 • Stimulans tot het opnieuw kopen van bepaalde producten.


Speciale toepassingen zoals wij die ontwerpen, worden dagelijks gebruikt door onze zakelijke partners en klanten: 

Projectmatig Softwarehuis

Wij besteden geen mensen uit, wij voeren hele projecten uit.

Vertel ons over uw behoeften

 

Outsourcing van IT-projecten

Op maat gesneden services

In geval van een tijdelijk verhoogde behoefte aan IT-personeel is het eenvoudig noch rendabel om voor korte tijd een geschikte specialist in te huren. Om te helpen uw bedrijfskosten te optimaliseren, bieden wij:

Vraag een gratis offerte aan

 
Wij gaan het liefst voor vasteprijsprojecten maar afhankelijk van uw behoeften kunnen onze diensten ook worden gerealiseerd binnen het kader van een van de onderstaande samenwerkingsmodellen.

 • Vaste prijs

  Vaste prijs

 • Tijd en materiaal

  Tijd en materiaal

 • Toegewijd team

  Toegewijd team

 • Individueel model

  Individueel model

 
 

Top-software-ontwikkelaar

Klanten zijn erg te spreken over onze holistische benadering van projectimplementatie en zakelijke consulting. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons beschouwt als leidend eCommcerce-softwarehuis in Polen.

In ons dagelijkse werk helpen we de ondernemingen van onze klanten te ontwikkelen. Hun vertrouwen en doeltreffende samenwerking laten ons meegroeien. In januari 2020 is de nieuwste editie van de Forbes Diamond Award gepubliceerd. Wij zijn trots dat we ons bevinden onder de snelst groeiende Poolse ondernemingen in dit prestigieuze rapport.

 

 

 

 

Klanten over ons