E-commerceplatform voor de Max Elektro groep

Max Elektro is een Poolse landelijke winkelketen voor witgoed/elektronica/IT-producten met meer dan 350 filialen. Het maakt onderdeel uit van het bedrijf Galicja Tomaszek, dat 25 jaar geleden is opgericht. Het doel van het bedrijf is om klanten te adviseren over de best mogelijke manier voor het selecteren van apparatuur tegen een optimale prijs en voor ieder budget. Het bedrijf heeft ook een breed spectrum aan after sales services zoals bezorging en professionele installatie.

Taken en doelen

De Max Elektro groep is actief als groothandelaar in witgoed/elektronica/IT-producten en is gefocust op partnerrelaties. “Max Elektro voorziet winkels van producten van bekende marken tegen aantrekkelijke prijzen en zorgt ook voor branding van de uitgangspunten en promotie van de keten waar zij dan toe behoren. De winkeleigenaars, die hebben besloten tot samenwerking als onderdeel van de GPO (Group Purchasing Operation), zijn zeer te spreken over de soevereiniteit en mogelijk tot gezamenlijk adverteren" - aldus Tomasz Suchy, Commercieel Directeur RTV/SDA/IT.

Het hoogwaardige e-commerceplatform maakt efficiënt online verkoopbeheer van honderden webshops mogelijk.

Max Elektro en Ideo ontwikkelen sinds 4 jaar een verkoopplatform dat voorziet in het beheren van online winkels binnen de GPO. Vanuit het oogpunt van de klant is het platform een uitgebreid e-commercesysteem dat de hoofdwinkel van Max Elektro verbindt met franchisepunten overal in Polen. Klanten hebben de mogelijkheid om producten op te halen in vele steden, in een nabijgelegen winkel naar keuze. Ook kunnen ze kiezen uit vele aanvullende diensten zoals bezorging, betaling in termijnen, verzekeringen, installatie en configuratie.

Om een hoge efficiëntie te garanderen hebben wij een platform geïmplementeerd op basis van de Edito CMS-engine. In dit systeem ligt speciale nadruk op het maken van een procedure voor het eenvoudiger toevoegen van nieuwe winkels of modificeren van bestaande winkels. De beheerder heeft inzicht en de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren in de betalingsconfiguratie evenals modificatie/uitbreiding van het aanbod van een bepaalde winkel. Dankzij het omnikanaalconcept zijn klanten verzekerd van een samenhangende winkelervaring, ongeacht of ze hun contact met de Max Elektro groep online of offline beginnen.

Handige beschrijvingen, foto's en presentaties kunnen de aantrekkelijkheid van het aanbod verhogen en daarmee de omzet aanmerkelijk beïnvloeden. Om de hoogste kwaliteit van deze content te garanderen, presenteert het winkelsysteem de productinformatie op basis van speciale Rich Card-typekaarten. Zo kan de beschrijving van een gegeven product iedere vorm aannemen die de producent wenst. Ook hebben we het platform geïntegreerd met de e-Opisy-database, die een waardevolle bron van informatie is voor technische gegevens van producten in de winkel. E-Opisy levert ook de basis voor filters, die per productcategorie verschillen. Zo kan de online klant veel sneller een specifiek product vinden in de winkel.

Het platform is geïntegreerd met het ERP-systeem Naviero. Dit helpt het productaanbod te updaten over het hele netwerk. Ook worden de productbeschikbaarheid, het prijsbeleid en de leveringstijden automatisch bijgewerkt.

Om het winkelproces te vereenvoudigen hebben we de One Step Checkout ingevoerd, waardoor een klant alle bestellingsdetails kan bekijken op één pagina.

Als onderdeel van de samenwerking met SYNERISE en om marketing te automatiseren hebben we tracking codes geïmplementeerd voor het platform, die de doeltreffendheid van marketingactiviteiten ten goede komen.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Meerdere websites met content op één plek en beheerd via één paneel,
 • logische en intuïtieve informatie-architectuur,
 • mobielvriendelijke RWD-website,
 • een tool die werkt met producten van andere klanten.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons