Informatie- en nieuwsdienstportalen voor Medicover in Roemenië, Polen en India

Information Portals

Medicover verleent sinds meer dan 20 jaar volledige medische zorg, met een breed scala aan diensten. Hiertoe behoren ambulante zorg, tandheelkunde, beelddiagnostiek, hoog ontwikkelde laboratoriumfaciliteiten en geavanceerde ziekenhuiszorg. Het bedrijf beschikt over 41 ambulante zorgcentra en werkt nauw samen met zijn 1250 filialen. Sinds 2009 heeft het bedrijf een gloednieuw ziekenhuis in Warschau, Polen. Medicover heeft heden 15,9 duizend mensen in dienst.

Taken en doelen

Ideo heeft het nieuwsdienstportaal van Medicover geïmplementeerd om patiënten te voorzien van een functionele en informatieve gids. De website zelf is een uitgebreide database waardoor patiënten toegang hebben tot informatie over gezondheidsgerelateerde onderwerpen, specialistische medische procedures en diensten evenals praktische tools ter ondersteuning van het gebruik van de diensten van Medicover. Door toepassing van Edito in NET.-technologie tijdens het implementatieproces kan het portaal het enorme aantal van bijna 1,8 miljoen maandelijkse websitebezoeken aan.

Het nieuwsportaal omvat een breed spectrum aan functies die efficiënte service faciliteren en verzorgen voor meer dan 500 duizend patiënten per jaar.

Een van de vele toegewijde modules is een ingebouwde artsenzoekmachine voor meer dan 3000 medische specialisten en 1100 geregistreerde verplegers. Het systeem is ontworpen op de Elastic Search engine met functionele filters zodat de gezochte specialist snel kan worden gevonden. De gebruiker kan kiezen welke factoren het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld een specifiek medisch centrum, specialisatie of beheersing van bepaalde talen, wat handig kan zijn in geval van buitenlandse patiënten. Na het kiezen van een specialist wordt de gebruiker doorgeleid naar het afspraakformulier en kan hij een handig tijdstip kiezen voor een consult. Het zoeken naar medische faciliteiten verloopt volgens hetzelfde mechanisme.

Het portaal biedt de gebruikers een geïntegreerd systeem dat hen eenvoudig kan bijstaan bij het contacteren van het bedrijf. Via speciale online formuleren kunnen er verschillende verzoeken worden ingediend. Deze kunnen gaan over specifieke details over het zorgaanbod, of er kan een idee of opinie kenbaar worden gemaakt. Het tabblad Vacatures beschikt over een eRecruiter-systeem waarmee de klant lopende personeelswerving kan beheren.

Het portaal is bijgewerkt met een nieuwe functie, namelijk het tabblad "Controleer je gezondheid". Iedere bezoeker heeft eenvoudige toegang tot talrijke online tools. Denk hierbij aan standaard rekenmachines en converters voor BMI, deadlines, eisprong, bloeddruk en glucosespiegel. Andere tools zijn gepersonaliseerder en geavanceerder zoals biomechanische beoordeling van het skeletspierenstelsel en een interactief bord voor het samenstellen van maaltijden. Dit is slechts een kleine greep uit een complete verzameling speciale mini-toepassingen die speciaal voor deze site zijn ontworpen.

Het portaal bevat tevens een medicijnendatabase en gezondheidscompendium als informatiebron over specifieke medische onderwerpen en geneesmiddelen. Patiënten vinden gedetailleerde medische en psychologische kennisonderwerpen die op betekenisvolle wijze kunnen helpen bij het bestrijden van hun ziektes of verkrijgen van noodzakelijke informatie over een gebruikt medicijn.

Als blijk van waardering voor het nieuwsportaal heeft Medicover ons al benaderd voor een nieuw project voor nieuwe portalen voor buitenlandse markten: Medicover Roemenië en Medicover India.

De websites hebben een update gehad van de gedetailleerde kaart voor alle medische locaties van Medicover. Door een specifieke regio te kiezen wordt de gebruiker nu automatisch doorverwezen naar de pagina met de specifieke contactgegevens van ieder centrum. Daarnaast is de zoekmachine uitgebreid om de zoekresultaten te vernauwen op basis van het gebruikte primaire filter. Deze oplossing stelt patiënten in staat om eenvoudig contact op te nemen met de gekozen specialist en direct een afspraak te maken. Meteen na het maken van de afspraak worden de details over bezoekuren van alle locaties weergegeven.

Naast alle bovengenoemde verbeteringen hebben we de visitekaartjes van de artsen een 'facelift' gegeven. De mobiele versie van het nieuwsportaal is verrijkt met een nieuwe functie, te weten het toevoegen van telefoonnummers aan een specifiek portaal met het administratieve paneel.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Een functionele en gebruiksvriendelijke zoekmachine voor medische specialisten, geregistreerde verplegers en zorginstellingen.
 • geïntegreerd systeem voor verzending van aanvragen en werving van personeel,
 • intuïtieve medicijnendatabase en gezondheidscompendium,
 • standaard medische rekenmachines/converters voor complexe meettools.

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons