iParts.pl - Van MVP tot Marktleider

"Ideo is al technologisch partner van Parts.pl vanaf de bedenkfase. Nu is het de grootste online autowinkel in Polen."

iParts.pl is de grootste online winkel in Polen in de autobranche.

Het bedrijf is meer dan 10 jaar aanwezig op de markt en door jaren ervaring en het leren kennen van de klanten beschikt het over brede kennis van de branche en de doelgroep. De online winkel heeft een database van bijna 3 miljoen producten (SKU's). Het merk bouwt aan langetermijnrelaties via zijn own affiliate programeigen partnerprogramma.

Activiteiten voor klanten zoals offertes die voldoen aan de behoeften van de klant, bruikbaarheid van de website, richtingen voor aanbiedingen en data-analyse zijn de pijlers van de onderneming iParts.

11 jaar samenwerking

iParts.pl en Ideo werken vanaf het begin samen. We zijn from scratch begonnen en zo de technologische partner van het project geworden.

We zijn begonnen met een standaard MVP. Het doel was om meer dan gewoon een webshop te creëren. In de basisversie omvatte het project het bouwen van Polens eerste verkoopplatform dat was geïntegreerd met de Tech-Doc- database.

Het project is in kleine stappen ontwikkeld, volgens de scrum-methode gebaseerd op constante feedback van de markt. Tijdens elke iteratie hebben we het verkoopplatform uitgebreid met nieuwe integraties of functionaliteiten or functionalities en nieuwe analytische tools geïmplementeerd.

Naast het onderhoud en de lopende ontwikkeling ontwikkeling en optimalisering van het technologieplatform, leveren we ook support aan het e-commerce-team van de klant. We hebben onze klanten voorzien van uitgebreide technologische en marketingondersteuning, gebaseerd op agile productontwikkeling, marktanalyse en A/B-testen. Ons team van experts fungeert ook als externe marketingafdeling van iParts.pl.

Wij hebben advies gegevens bij het kiezen van technologieën en het ontwerp en de ontwikkeling van de website. We hebben samen vele algoritmewijzigingen en sitemigraties van Google meegemaakt. We zijn echt partners voor het leven.

E-commerceleider in de Poolse autobranche

Volgens de prestigieuze en onafhankelijke ranking van Money.pl, Gazeta Wyborcza en Wyborcza.biz is iParts.pl de nummer 1 onderdelenwinkel in het land. Als enige vertegenwoordiger van de branche behoort het bedrijf tot de beste bedrijven op de e-commercemarkt volgens het tijdschrift Internet Standard en onderzoeksresultaten van Gemius.

Geavanceerd e-commerceplatform

iParts.pl is een technologisch geavanceerd bedrijf dat gebruik maakt van de laatste en krachtigste IT-oplossingen. Wij waren de de eersten in Polen om het internationale onderdelencatalogussysteem TecDoc te implementeren. Dit ondersteunt betrouwbare identificatie van voertuigen en reserveonderdelen tijdens het aankoopproces dankzij een breed scala aan internationale voertuigidentificatie-opties. Ons e-commerceplatform onderscheidt zich omdat het ook:

 • Twee IT-e-commerce-systemen integreert – het Duitse Ucando en het Poolse iParts
 • Toegang geeft tot 3 miljoen auto-onderdelen
 • Toegang heeft tot de grootste internationale identificatiedatabase voor auto-onderdelen: TecDoc Webservice,
 • Geïntegreerd is met een ERP-systeem en extern logistieksysteem
 • Communiceert met magazijnen van 30 externe leveranciers
 • Geïntegreerd is met een CRM-toepassing voor het servicebureau van de klant
 • Een aantal ingebouwde analytische oplossingen heeft

Daarnaast hebben we gezorgd voor zichtbaarheid, herkenning en een succesvolle stijging van de omzet door een weloverwogen marketingstrategie te implementeren..

Een van de activiteiten was om een aangepast partnerplatform op te zetten waarmee producten uit de winkel van onze klant worden aangeprezen en aangeboden op andere websites in ruil voor betaling van commissie aan partners.

Laten we het over je zaak hebben
Als resultaat van onze activiteiten en ontwikkeling is iParts.pl gegroeid van een startup tot een toonaangevende speler in de auto-industrie.


Wij werken voortdurend aan de optimalisatie en verbetering van de bruikbaarheid en prestaties van de website. Daarom analyseren wij regelmatig de conversietrechter (verkooptrechter) en implementeren we tools om de snelheid en correctheid van de website te testen.

Verdere ontwikkeling omvat het uitvoeren van tests van nieuwe oplossingen, ontwikkelen van nieuwe functies en uitvoeren van A/B-tests. De belangrijkste aankooproute wordt ook getest door middel van audits op basis van verschillende scenario's.
 


Speciale toepassingen zoals wij die ontwerpen, worden dagelijks gebruikt door onze zakelijke partners en klanten:

Projectmatig Softwarehuis

Wij besteden geen mensen uit, wij voeren hele projecten uit.

Vertel ons over uw behoeften

 

Outsourcing van IT-projecten

Op maat gesneden services

In geval van een tijdelijk verhoogde behoefte aan IT-personeel is het eenvoudig noch rendabel om voor korte tijd een geschikte specialist in te huren. Om te helpen uw bedrijfskosten te optimaliseren, bieden wij:

Vraag een gratis offerte aan

 
Wij gaan het liefst voor vasteprijsprojecten maar afhankelijk van uw behoeften kunnen onze diensten ook worden gerealiseerd binnen het kader van een van de onderstaande samenwerkingsmodellen.

 • Vaste prijs

  Vaste prijs

 • Tijd en materiaal

  Tijd en materiaal

 • Toegewijd team

  Toegewijd team

 • Individueel model

  Individueel model

 
 

Top-software-ontwikkelaar

Klanten zijn erg te spreken over onze holistische benadering van projectimplementatie en zakelijke consulting. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons beschouwt als leidend eCommcerce-softwarehuis in Polen.

In ons dagelijkse werk helpen we de ondernemingen van onze klanten te ontwikkelen. Hun vertrouwen en doeltreffende samenwerking laten ons meegroeien. In januari 2020 is de nieuwste editie van de Forbes Diamond Award gepubliceerd. Wij zijn trots dat we ons bevinden onder de snelst groeiende Poolse ondernemingen in dit prestigieuze rapport.

 

 

 

 

Klanten over ons