Lotto.pl - de e-commerce-leider

"Lotto.pl is een van de meest herkenbare en onderscheidende Poolse merken."

Totalizator Sportowy (operator van Lotto.pl) heeft in 2020 een omzet van 9 miljard PLN gedraaid uit e-commerce-activiteiten. Daarmee is het bedrijf een e-commerce-leider in Polen.

Het is nu meer dan 63 jaar actief. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 17000 verkooppunten met elke dag een ruim aanbod van loterijproducten. Deze kunnen ook online worden gekocht.

Meer dan 600 duizend geregistreerde gebruikers doen mee aan verschillende loterijspelen via de gloednieuwe website lotto.pl 

Poolse e-commerce-marktleider

"Najwięksi Money.pl 2021" ranking omvatte bijna 600 van de grootste Poolse merken. Totalizator Sportowy heeft een omzet van 9 miljard PLN uit e-commerce en is daarmee een e-commerce-leider in Polen. Ter vergelijking: Allegro had een omzet van 4 miljard PLN uit e-commerce en Amazon "slechts" 3,6 miljard.

Totalizator Sportowy is met zijn e-commerce-activiteiten begonnen in 2018. Vanaf toen konden gebruikers deelnemen aan online spelen, ook via de mobiele app. Ook is er een legaal online casino gelanceerd. Het aantal online spelers neemt per jaar toe.

Tijdens trekkingen ligt het aantal gebruikers vaak boven de 100 duizend.
De website wordt maandelijks door bijna 12 miljoen mensen bezocht.

 

Wij hebben de nieuwe website lotto.pl ontworpen

Het hoofddoel was om een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en efficiënte website te creëren. Het streven was om toegewijde loterijliefhebbers een prettige ervaring te geven. Ook hebben we geholpen bij datamigratie. Dit omvatte alle historische winresultaten en gerelateerde gegevens sinds de eerste trekking in 1957.

Tijdens het werk aan dit project hebben we alle cruciale factoren voor het soepel functioneren van de site onder handen genomen.

 • Hoge populariteit en veel webverkeer. Lotto.pl staat op plek 85 in de lijst met gemiddelde maandelijkse bezoekersaantallen.
 • Lotto.pl is de meest bezochte website van Polen (de hoogste ACV) op het moment dat de resultaten werden verzameld en gepubliceerd.
 • De frequente trekkingen en resultaten worden in real-time op de website weergegeven. Er verschijnen elke 2 minuten nieuwe spelresultaten.
 • Implementatie van de beste technologieën.

We hebben gebruik gemaakt van onze eigen Edito CMS in de .NET Core-versie. Dit garandeert een hoge werkingsefficiëntie. Nuxt.js heeft ons geholpen om de laadsnelheid, van de pagina te verhogen, overgangen soepel te laten verlopen en de serverbelasting te verlagen. Alle gegevens worden verwerkt en onderhouden op het Microsoft Azure cloudplatform. Ingebouwde tools en functies zorgen voor hoge betrouwbaarheid van het platform en bestendigheid tegen fouten.

Lotto.pl is de meest bezochte website van Polen (de hoogste ACV) op het moment dat de resultaten werden verzameld en gepubliceerd.

De hoge prestaties maken het mogelijk om de belasting te schalen en regelmatige penetratietests uit te voeren. Versleutelde communicatie en eigenschappen voorkomen cyberaanvallen en maken het platform veiliger. Het Microsoft Azure platform is perfect voor dit soort projecten vanwege het innovatieve karakter. Het idee is om door opschaling tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige vereisten van de klant.

De gebruikte technologieën zorgen ervoor dat de website beter draait en automatiseren processen op de website. Ten eerste optimaliseren ze de werktijd van de klant. Loterijresultaten zijn in real-time zichtbaar dankzij de API-updates. De deelnemers kunnen zelfs het precieze aantal resterende 'lucky' kraskaarten zien.

Laten we het over je zaak hebben


Naast het leveren van uitgebreide IT-resources hebben we ook een modern grafisch ontwerp gecreëerd. De lay-out van de Lotto-website is modern responsief en intuïtief.

Je kunt toegang tot de pagina krijgen en online services gebruiken via de mobiele app of een browser. Alle zichtbare gegevens zijn up to date en gesynchroniseerd met de LOTTO-app.

Ook hebben we alle beschikbare spelen, met lotto en kraskaarten geoptimaliseerd. Het visuele aspect en het idee van het spel passen bij elkaar. Nu beschikt onze klant over een handige CMS-tool voor het beheren van verschillende soorten content. Hiertoe behoren blokken voor nieuws, berichten, beschrijvingen, spelregels en andere producten.

 Speciale toepassingen zoals wij die ontwerpen, worden dagelijks gebruikt door onze zakelijke partners en klanten:

Projectmatig Softwarehuis

Wij besteden geen mensen uit, wij voeren hele projecten uit.

Vertel ons over uw behoeften

 

Outsourcing van IT-projecten

Op maat gesneden services

In geval van een tijdelijk verhoogde behoefte aan IT-personeel is het eenvoudig noch rendabel om voor korte tijd een geschikte specialist in te huren. Om te helpen uw bedrijfskosten te optimaliseren, bieden wij:

Vraag een gratis offerte aan

 
Wij gaan het liefst voor vasteprijsprojecten maar afhankelijk van uw behoeften kunnen onze diensten ook worden gerealiseerd binnen het kader van een van de onderstaande samenwerkingsmodellen.

 • Vaste prijs

  Vaste prijs

 • Tijd en materiaal

  Tijd en materiaal

 • Toegewijd team

  Toegewijd team

 • Individueel model

  Individueel model

 
 

Top-software-ontwikkelaar

Klanten zijn erg te spreken over onze holistische benadering van projectimplementatie en zakelijke consulting. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons beschouwt als leidend eCommcerce-softwarehuis in Polen.

In ons dagelijkse werk helpen we de ondernemingen van onze klanten te ontwikkelen. Hun vertrouwen en doeltreffende samenwerking laten ons meegroeien. In januari 2020 is de nieuwste editie van de Forbes Diamond Award gepubliceerd. Wij zijn trots dat we ons bevinden onder de snelst groeiende Poolse ondernemingen in dit prestigieuze rapport.

 

 

 

 

Klanten over ons