Systeem voor een loyaliteitsprogramma van FitFighters

Loyaliteitsprogramma

CityFit is de grootste keten van fitnessclubs die 24/7 open zijn in Polen. De firma biedt innovatieve oplossingen ten behoeve van een hoogwaardige klantenservice. Moderne, comfortabele sportscholen zijn een van de vele voordelen van de CityFit-keten.

Taken en doelen

We hebben samen met de klant een IT-systeem ontworpen en geïmplementeerd dat het loyaliteitsprogramma van FitFighters ondersteunt als integraal onderdeel van de mobiele app van CityFit. Het paneel en de logica van het programma zijn tot stand gekomen op basis van ons huissysteem Edito Core.

Het programma combineert elementen van gezonde concurrentie met het creëren van ruimte voor gamificatie.

Gebruikers met een account voor de mobiele app kunnen het programma met zijn vele aantrekkelijke oplossingen gebruiken.

CityFitcoins
Deelnemers ontvangen CityFitcoins voor verschillende ondernomen acties als de aankoop van een lidmaatschapskaart voor de sportschool of CityFit-producten of het voltooien van een bepaalde uitdaging van de sportschool. Afhankelijk van het niveau het aantal verzamelde punten kunnen deelnemers deze inwisselen voor korting bij een andere sportschool of aantrekkelijke prijzen en kortingen bij deelnemende partners ontvangen.

Halter
Gebruikers moeten verschillende taken uitvoeren, waarvoor ze halters ontvangen, die staan voor ervaringspunten. Zodra het vereiste aantal halters is verzameld gaat de deelnemers naar een hoger niveau. Er zijn 3 trainingsniveaus, apart voor mannen en vrouwen. Voor mannen zijn de volgende niveaus beschikbaar: Haas, Beer en Taurus. Voor vrouwen is het basisniveau Eekhoorn, gevolgd door Gazelle en als hoogste Panter.

Attributen
Attributen voor kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en moraal worden aan deelnemers toegekend wanneer ze een uitdaging in de sportschool voltooien. Dit motiveert leden om hun eigen zwaktes te overwinnen en hun krachten te ontplooien.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Aantrekkelijk en modern idee dat aanspoort tot actief gebruik,
 • aansporing voor nieuwe klanten,
 • ontwikkeling van een betrokken clubgemeenschap.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons