Toepassing ter ondersteuning van de inkoopafdeling van de "HAFT"-fabriek.

Toepassing ondersteuning inkoopafdeling

Gordijnen- en Kantfabriek „HAFT” S.A., gevestigd in Kalisz, is Polens grootste fabrikant van gordijnen en handwerk. Het begin van de fabriek gaat terug tot de 19e eeuw. Als enige bedrijf van Polen produceert het borduurwerk op industriële schaal. Heden ten dage kunnen de producten worden gevonden in bijna 600 winkels en retailketens. De productie is gebaseerd op drie afzonderlijke machineparken voor breien, borduren en weven.

Taken en doelen

Het project omvatte de implementatie van ons eigen Logito-platform. Dit is speciaal voor organisaties die oplossingen nodig hebben die kunnen worden afgestemd op de individuele behoeften van het bedrijf en de branche waarin het actief is.

Het systeem ondersteunt de interne inkoopafdeling.

Het platform is uitgerust met talrijke modules en maakt het mogelijk om processen efficiënt te implementeren binnen het bedrijf.

 • Vraagmodule – de productieafdeling plaatst de vraag naar goederen die voorkomen in de catalogus van het Logito-systeem. Deze informatie wordt vervolgens naar de betreffende eenheden gestuurd, die dit moeten accepteren voordat er een bestelling kan worden geplaatst.
 • Bestelmodule– de goedgekeurde invoer is verzonden naar de bestelafdeling, waar kant-en-klare formulieren worden geprint op grond van de database van de leverancier. In deze module kan de bestelling worden opgedeeld in losse leveringen.
 • Factuurmodule – na levering van de goederen wordt in deze module naast de factuur zelf een gedetailleerde beschrijving van de bestelling ingevoerd tezamen met documentatie uit het magazijn,. Dit garandeert toegang tot uitgebreide informatie over of alle gegevens consistent zijn met de huidige vraag, waaronder goedkeuring van de besluitvormende eenheden. Deze facturen worden vervolgens direct naar het facturatiesysteem van het bedrijf verzonden. 
 • Prijsbepalingsmodule – ieder nieuw product moet een prijsacceptatieproces ondergaan. De procedure begint met een waardering die is voorgesteld door de productieafdeling, op basis van de productspecificaties en productiekosten. De volgende stappen zijn een prijsvoorstel van de verkoopafdeling en goedkeuring door managers en de boekhouding. Wijzigingen worden tijdens iedere fase geregistreerd zodat de productieafdeling op de hoogte blijft van elke prijsverandering.
Belangrijkste voordelen voor de klant
 •  Verbetering van het bestelproces en de verwerking van bestellingen 
 • Betere communicatie tussen individuele afdelingen in het bedrijf 
 • Kortere besteltijd
 • Hogere effectiviteit van het informatiestroombeheer

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons