Uitgebreid verkoopplatform voor Bien-Air (Magento 2)

Bien-Air Medical Technologies is een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat meer dan 50 jaar actief is op de medische markt. Het is gespecialiseerd in de productie van tandheelkundige en chirurgische uitrusting. Hun doel is om de dagelijkse werkdruk van medisch personeel te verlichten en het comfort van de patiënten te verhogen. Het bedrijf wordt bovenal gewaardeerd om de hoge kwaliteit producten.

Taken en doelen

Het merk Bien-Air Dental is met een uitgebreide service geïmplementeerd op een OpenSource-platform. Het was een gezamenlijk besluit om Magento 2 te gebruiken omdat dit een groot aantal functies kan beheren en e-commerce significant kan ondersteunen.

Essentieel is het feit dat het platform grote flexibiliteit biedt en het mogelijk maakt om alle functies online te monitoren. De mobiele winkel beslaat alle grote Europese markten en die van de V.S. en Brazilië. De site is op dit moment beschikbaar in 7 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans en Russisch. De service past de taal automatisch aan de gebruiker aan op basis van het IP-adres en eerdere voorkeuren.

De website is opgezet met talrijke hoogwaardige functies en speciaal ontworpen oplossingen.

Een daarvan is een interactieve presentatiemodule met het complete productaanbod en ingebouwde geavanceerde tabbladen. Deze geven de klant informatie over een gebruikte technologie, technische details, downloads en onderhoud van uitrusting voor alle producten van het bedrijf. Ook kan er een aanvullende tool worden gevonden die kan worden gebruikt om productprijzen te bewerken voor een specifieke markt of een pdf-groeperingsmodule.

Modern design, oog voor detail en een aansprekende productpresentatie via multimedia stellen ons in staat om een esthetische, functionele en gebruiksvriendelijke winkel op te zetten.

Dankzij het beleid ondersteunt het bedrijf op dit moment drie soorten diensten: betaling voor producten, huur (maandelijkse kosten) en testbestelllingen (waaronder een gratis testperiode van 7 dagen). Het beheerpaneel is bijgewerkt door een aantal oplossingen te implementeren die het winkelbeheer en de verwerking van bestellingen stroomlijnen.

Verdere samenwerking met de klant zal leiden tot de lancering van een tweede website, die gewijd is aan het merk Bien-Air Surgery.

Belangrijkste voordelen voor de klant

 • Een moderne tool die de zakelijke doelen van Bien-Air Dental ondersteunt
 • Verbeterde aantrekkelijkheid van het merk
 • Automatische aanpassing van de taal aan het IP-adres van de gebruiker
 • Vereenvoudigd proces voor het toevoegen van producten
 • Verbeterde concurrentiepositie van het bedrijf op de markt
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons