B2B e-commerceplatform (Magento) voor TADMAR, lid van de Saint-Gobain-groep

Het TADMAR Installatiecentrum is onderdeel van de wereldwijde industriële groep Saint-Gobain. Het bedrijf is een groothandelaar in verwarmingen, installaties en sanitair. Het verkoopnetwerk van 53 retailoutlets maakt het tot een van de grootste spelers op de Poolse markt. Over een tijdsbestek van 30 jaar hebben ze een indrukwekkende productcatalogus opgebouwd. Het bedrijf streeft naar hoge professionaliteit en past innovatieve technologie toe om uitrusting van topkwaliteit te produceren.

Taken en doelen

Onze klant heeft ons verzocht om een online B2B-winkelplatform te creëren op basis van Magento 2.3 Open Source. Nu kunnen zakelijke partners van het bedrijf orders plaatsen via de webshop www.e-tadmar.pl.

TADMAR heeft vele zakelijke partnerschappen met dealers, groothandelaars, ontwerpbureaus, investeerders en vastgoedontwikkelaars. Ze wilden deze samenwerking stroomlijnen met een platform dat geheel gericht is op B2B-bedrijven. Het doel was om dit platform perfect af te stemmen op de behoeften van de markt en de onderneming. Om dat te bereiken, moesten we speciaal ontworpen IT-oplossingen toepassen.

Het nieuwe B2B-platform heeft de dagelijkse samenwerking met alle zakelijke partners van het bedrijf aanzienlijk verbeterd.

De productcatalogus is dynamisch en varieert per klant en magazijn. Om alle gegevens in real-time te synchroniseren maakt het platform gebruik van geolocatie en een postcodesysteem.

Wij hebben de volgorde van het bestelproces gewijzigd. Nu moet een klant eerst zijn verzendadres invullen voordat hij een bestelling plaatst. Vervolgens geeft het systeem de beschikbaarheid van producten voor de betreffende locatie in Polen weer. Ondertussen ontvangt de koper precieze informatie over wanneer de bestelling wordt voltooid en geleverd. De artikelen uit de catalogus verschillen per klant en locatie net als de prijzen per individuele klant.

Iedereen die artikelen wil bestellen, moet een account aanmaken bij het TADMAR-systeem. Gebruikers met accounts profiteren van extra voordelen. Zo kunnen zij:

 • gedetailleerde productinformatie bekijken,
 • het bestelproces sneller doorlopen,
 • de status van hun bestelling controleren,
 • individuele kortingen ontvangen en deelnemen aan acties,
 • flexibeler prijzen onderhandelen,
 • hun handelslimieten beheren.

Om de accounts soepel te laten werken hebben we gekozen voor een eigen microservice die is geprogrammeerd met .NET Core-technologie. Ook hebben we het e-commerceplatform geïntegreerd met het ERP- systeem via de Magento REST API. Het doel was om onze klant in staat te stellen om e-commercefuncties direct in de ERP te beheren zonder tussen systemen te moeten wisselen.

De implementatie omvatte het ontwikkelen van factuurbeheertoepassing e-Faktury. Dit toepassingstype wordt altijd op maat afgestemd op de zakelijke behoeften van de klant. We hebben deze toepassing gebouwd in het ASP.NET MVC-platform en geïntegreerd met www.e-tadmar.pl. Nu kunnen alle klanten van het bedrijf hun facturen bekijken en de huidige status ervan controleren.

De zoekmachine van de website gebruikt Elasticsearch om gebruikers snel te laten zoeken naar een artikel of andere informatie.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Professioneel e-commerceplatform voor zakelijke klanten,
 • Handig en snel aankoopproces, afgestemd op de B2B-branche,
 • ERP-integratie voor beter verkoopbeheer,
 • Handige functies voor het verbeteren en versnellen van het bestelproces.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons