Bedrijfswebsite voor Santander Consumer Bank

Bedrijfswebsite

Santander Consumer Bank S.A behoort tot een van de grootste financiële groepen ter wereld en heeft voor het tweede jaar op rij het predicaat Klantvriendelijk Bedrijf verdiend in Polen. Om de klanttevredenheid nog verder te verbeteren heeft de bank besloten om de website te updaten.

Taken en doelen

De hoofdtaak was om de onderhoudsservice intuïtiever te maken en te vereenvoudigen. Het grafisch ontwerp is aangeleverd door de klant, waarbij het onze rol was om een breed scala aan functies aan de service toe te voegen. Klanten stellen prijs op het gebruiksgemak binnen de intuïtieve 'kaart' van locaties en kantoren van de bank. Ook hebben we SOLR - full text-zoeken geïmplementeerd, met suggesties van de meest gezochte zoekopdrachten op de manier zoals ingevoerd door de internetgebruiker. Er is grote nadruk gelegd op responsiviteit en de service past zich nu naadloos aan de resolutie van mobiele apparaten aan.

Het paneel bevat ook mechanismen ter ondersteuning van versionering, het bewerken van sjablonen voor de service en beheer van gebruikersrechten binnen de bestandendatabank.

"We hebben besloten om het Edito CMS-systeem te gebruiken omdat dit een efficiënte en intuïtieve tool is voor het uitbreiden van internetservices. Daarnaast zorgt dit platform voor werkoptimalisatie, betere efficiëntie en minimalisering van kosten van toekomstige updates." - concludeert Michał Kunysz, Internet Marketing Manager bij Santander Consumer Bank S.A.

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons