Catalogus van conferenties en opleidingen voor Kampanje.com

Kampanje is een van de toonaangevende uitgeverijen voor iedereen die werkt in de media, marketing, reclame, PR en communicatie in Noorwegen. Kampanje.com is een compleet webgebaseerd platform dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt die relevant zijn voor de nieuwe mediabranche.

Taken en doelen

Op verzoek van de klant hebben wij de speciale website events.kampanje.com opgezet met daarop de conferentie- en trainingsdiensten van het bedrijf. Het belangrijkste onderdeel van de site is de eventcatalogus waarin informatie kan worden ingevoerd in de vorm van uitgebreide business cards. Een standaard beschrijving van de conferentie omvat informatie over het programma (dat kan worden onderverdeeld in verschillende parallelle thematische routes), sprekers en sponsoren. Gebruikers kunnen zich voor het event aanmelden via de website, waarna de gegevens van de inschrijfformulieren automatisch worden opgeslagen in het administratiepaneel.

De website is gebouwd op de CMS EpiServer, het belangrijkste Customer Engagement Platform van Scandinavië. Deze implementatie maakt gebruik van integratie met een CRM-systeem. Er is veel aandacht besteed aan een intuïtieve gebruikerservaring en om die reden is de website tot stand gekomen met behulp van RWD-technologie.

Ter uitbreiding van het platform heeft Ideo tevens een mobiele app gecreëerd voor de organisatoren van de trainingen en conferenties. Deze app heeft een QR-reader en tijdens registratie worden er codes door het platform gegenereerd waarmee de deelnemers snel kunnen worden geverifieerd tijdens een event. Gescande QR-codes worden automatisch opgeslagen in de CRM.

Belangrijkste voordelen voor de klant

 • moderne tool voor het presenteren van diensten
 • intuïtief en een goede beschikbaarheid van diensten
 • procesautomatisering
 • efficiënte communicatie met klanten
 • synchronisatie van taken met Outlook
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons