Gloednieuwe website voor Lotto.pl - de Poolse nationale loterij

Lotto is een van de meest herkenbare en onderscheidende Poolse merken. Totalizator Sportowy (operator van Lotto.pl) is al 63 jaar actief. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 17000 verkooppunten met elke dag een ruim aanbod van loterijproducten. Deze kunnen ook online worden gekocht. Meer dan 400 duizend geregistreerde gebruikers doen mee aan verschillende loterijspellen via de gloednieuwe website lotto.pl.

Taken en doelen

We hebben de nieuwe website lotto.pl ontworpen en geïmplementeerd. De focus lag op het creëren van een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en efficiënte site. Het uiteindelijke doel was om toegewijde lottoliefhebbers een prettige ervaring te geven.

Het platform moet tijdens trekkingen 100 duizend bezoekers tegelijk aankunnen. Het totaal aantal maandelijkse bezoekers is bijna 12 miljoen.

Tijdens het werken aan dit project hebben we ook geholpen met gegevensmigratie. Dit omvatte alle historische winresultaten en gerelateerde gegevens sinds de eerste trekking in 1957.

Lotto.pl is de meest bezochte website van Polen (de hoogste ACV) op het moment dat de resultaten werden verzameld en gepubliceerd.

Tijdens het werk aan dit project hebben we alle cruciale factoren voor het soepel functioneren van de site onder handen genomen.

 • Hoge populariteit en veel webverkeer. Lotto.pl staat op plek 85 in de lijst met gemiddelde maandelijkse bezoekersaantallen.
 • De frequente trekkingen en resultaten worden in real-time op de website weergegeven. Er verschijnen elke 2 minuten nieuwe spelresultaten.
 • Implementatie van de beste technologieën.

Tijdens het werken aan dit project hebben we ook geholpen met gegevensmigratie. Dit omvatte alle historische winresultaten en gerelateerde gegevens sinds de eerste trekking in 1957.

We hebben gebruik gemaakt van onze eigen Edito CMS in de .NET Core-versie. Dit garandeert een hoge werkingsefficiëntie. Nuxt.js heeft ons geholpen om de laadsnelheid van de pagina te verhogen, overgangen soepel te laten verlopen en de serverbelasting te verlagen. Alle gegevens worden verwerkt en onderhouden op het Microsoft Azure cloudplatform. Ingebouwde tools en functies zorgen voor hoge betrouwbaarheid van het platform en bestendigheid tegen fouten.

De hoge prestaties maken het mogelijk om de belasting te schalen en regelmatige penetratietests uit te voeren. Versleutelde communicatie en eigenschappen voorkomen cyberaanvallen en maken het platform veiliger. Het Microsoft Azure platform is perfect voor dit soort projecten vanwege het innovatieve karakter. Het idee is om door opschaling tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige vereisten van de klant.

De gebruikte technologieën zorgen ervoor dat de website beter draait en automatiseren processen op de website. Ten eerste optimaliseren ze de werktijd van de klant. Loterijresultaten zijn in real-time zichtbaar dankzij de API-updates. De deelnemers kunnen zelfs het precieze aantal resterende 'lucky' kraskaarten zien.

De lay-out van de Lotto-website is modern, responsief en intuïtief. Je kunt toegang tot de pagina krijgen en online services gebruiken via de mobiele app of een browser. Alle zichtbare gegevens zijn up to date en gesynchroniseerd met de LOTTO-app.

Naast het leveren van uitgebreide IT-resources hebben we ook een modern grafisch ontwerp gecreëerd. Daarnaast vinden de gebruikers nieuwe aantrekkelijke functies op de website.

Ook hebben we alle beschikbare spelen met lotto en kraskaarten geoptimaliseerd. Het visuele aspect en het idee van het spel passen bij elkaar. Nu beschikt onze klant over een handige CMS-tool voor het beheren van verschillende soorten content. Hiertoe behoren blokken voor nieuws, berichten, beschrijvingen, spelregels en andere producten.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • moderne, functionele en intuïtieve website,
 • responsieve lay-out.
 • eenvoudige, snelle navigatie op de website,
 • bewezen technologieën zorgen voor snelle en probleemloze werking,
 • aantrekkelijke lay-out,
 • website aangepast aan mensen met beperkingen (WCAG)
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons