Landing pages voor de Peugeot-campagne

Landing Pages ontwerp

Peugeot Polska Sp. z o.o. is de officiële importeur van Peugeot-producten in Polen. Peugeot produceert auto's, vrachtwagens en fietsen, motoren en scooters in 24 fabrieken over de hele wereld.

Taken en doelen

Peugeot is een merk met een enorme wereldwijde herkenning en een zeer breed assortiment. Daarom was het opzetten van een complexe strategie noodzakelijk. Ons werk was gericht op twee elkaar aanvullende aspecten: IT en marketing.

In lopende activiteiten gebruiken we veel landing pages die door onszelf zijn ontworpen en voltooid en die zorgen voor meer leads. De integratie van het call center van de klant met Edito CMS hielp daarbij. Online leadgeneratiemethodes omvatten zaken als het aanvragen voor een zakelijk aanbod of producten, een afspraak maken voor een testrit, een afspraak maken bij een geautoriseerde dealer of je aanmelden voor een nieuwsbrief.

Alle landing pages zijn geïntegreerd met Peugeots callcentersysteem, waarin contactinformatie automatisch wordt gearchiveerd.. De systeemoperator, die contact opneemt met de beller, heeft directe toegang tot die gegevens, zodat het contact tot een minimum kan worden beperkt en het eindresultaat verbetert.

De volgende stap was het constant monitoren van het gegenereerde verkeer en het uitvoeren van optimaliseringen. Het CMS-systeem brengt alle belangrijke informatie samen die we later gebruiken om zaken te meten als de CTR, gemiddelde tijd doorgebracht op de website of verkeersbron.

Ontwikkelingswerkzaamheden ondersteunden de complexe promotiecampagne die door ons is gerealiseerd.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • RWD en grafisch passende landing pages,
 • vereenvoudiging in het meten van de effectiviteit van uitgevoerde activiteiten,
 • automatisering van marketing,
 • doeltreffend beheer van merkcommunicatie,
 • opbouw van een actieve gemeenschap.
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons