Online boekingssysteem voor vakantiehuisjes

Incoming Center of Scandinavia AB is een Zweeds bedrijf dat sinds 2001 actief is op de vastgoedmarkt. De hoofdactiviteit is bemiddeling in het huren van huizen, bungalows en appartementen.

Taken en doelen

We hebben een intuïtieve zoekmachine geïmplementeerd die gebruikers helpt de beste aanbiedingen te vinden aan de hand van hun wensen. Klanten kunnen door het aanbod bladeren op basis van regio, beschikbare data of aantal gasten. Veeleisender reizigers kunnen de geavanceerde zoekmachine gebruiken, met filters om de exacte voorwaarden in te stellen waar het verblijf aan moet voldoen, zoals de aanwezigheid van een sauna of zwembad.

Het belangrijkste gedeelte van de website is het commerciële aspect. Om het potentieel van bepaalde aanbiedingen te benadrukken heeft Ideo een vriendelijke en transparante template ontwerpen met een fotogalerij, kaart, kalender met beschikbare data en kosten van elke reservering. Om het boekingsproces te stroomlijnen hebben we een systeem voor geautomatiseerde e-mailnotificaties ontworpen dat de status van de reservering vermeldt.

De website ondersteunt de zakelijke doelen van de klant om nieuwe zakelijke partners te werven. Mensen die geïnteresseerd zijn in samenwerking kunnen contact opnemen met Incoming Center of Scandinavia via een speciaal formulier op de website. Iedere potentiële zakenpartner wordt geverifieerd voordat deze wordt opgenomen in de database.

The website supports the business goals of the customer to facilitate the acquisition of new business partners. People interested in cooperation can contact Incoming Center of Scandinavia using a special form available on the website. Each potential contractor is verified before entering into the database.

Het systeem omvat verbeteringen voor de eigenaars van huizen, die toegang krijgen tot eigen accounts. Zo kunnen ze zelfstandig het aanbod op hun profiel aanpassen.

Ideo heeft een speciaal mechanisme ontworpen voor het bepalen van de huurprijzen over verschillende periodes. Het systeem houdt rekening met terugkerende en gelegenheidsaanbiedingen. Speciaal hiervoor verschijnen er twee gebieden op de homepage: aanbiedingen en recent toegevoegde huizen.

Het portaal is geschikt voor mobiele apparaten. Het systeem is uitgerust met een uitgebreid paneel voor het beheren van boekingen en facturatie (boekhoudkundige documenten). Met het paneel kunnen ook statistieken worden bijgehouden. Deze zijn bijvoorbeeld nodig voor de eigenaar en zakenpartners.

Op dit moment werkt Ideo aan verdere uitbreiding van het systeem met nieuwe functies voor het positioneren van individuele woningen in de zoekmachines.

Belangrijkste voordelen voor de klant
 • Moderne, aantrekkelijke website voor het boeken van huisjes, volgens de laatste trends 
 • gestroomlijnd proces voor het hanteren van reserveringen 
 • automatisch generen van documenten en notificaties voor de klant
 • toegang tot statistieken en rapporten
 • kalender met beschikbare data
 • toegenomen aantal nieuwe partners
... en wat kunnen we voor u doen ?

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons