Productwebsite voor Bien-Air Dental (Magento 2)

Bien-Air Dental is onderdeel van Bien-Air Medical Technologies. Dit is een in Zwitserland gevestigde wereldleider op het gebied van medische uitrusting. Al sinds 60 jaar is het bedrijf specialist in tandheelkundige en chirurgische accessoires. Klanten uit Qatar, Nieuw-Zeeland, Japan, Hong Kong en de EU stellen grote prijs op de hoogwaardige producten en moderne technologieën.

Taken en doelen

Op verzoek van de klant heeft ons bedrijf een service website ontworpen op basis van het platform Magento 2. Het hoofddoel van het project was om alle chirurgische uitrusting eenvoudig online te presenteren.

Een aantrekkelijk getoond productaanbod kan ook een rijke informatiebron zijn.

Gebruikers krijgen informatie over ieder product door middel van een zeer uitgebreide presentatie. Talrijke afbeeldingen tonen de apparaten uit ieder perspectief om de belangrijkste functies duidelijk te maken aan de klanten. Tijdens het ontwerpen van de website hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe onderdelen van de site esthetisch pasten bij het vorige sjabloon.

Een andere belangrijke factor was de supportafdeling. Hier kunnen klanten van het bedrijf eenvoudig en snel zoeken naar catalogussen of handleidingen downloaden in verschillende talen.

E kan op 2 manieren naar producten worden gezocht: door het invullen van de productnaam of het referentienummer.

Het nieuwe "Wat is er nieuw"-tabblad toont belangrijke gebeurtenissen uit het leven van dit bedrijf. Dankzij de ingebouwde kalender kunnen gebruikers informatie vinden over alle aanstaande events waar Bel-Air Dental aan deelneemt. Ook erg handig is de optie om een event op te slaan op een gebruikersprofiel.

De website is compatibel met RWD-technologie en kan op alle mobiele apparaten worden weergegeven. Verdere ontwikkeling van dit project omvat het beschikbaar stellen van de website in twee andere talen: Duits en Frans.

Belangrijkste voordelen voor de klant

 • Een aantrekkelijke productpresentatie
 • Opbouw van een positief bedrijfsimago
 • Leveren van uitgebreide technische documentatie en handleidingen
 • Responsieve template met moderne grafische elementen

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons