Digitale transformatie van uw organisatie

"Werk comfortabel en effectief ondanks de huidige beperkingen."

 

 • Toegesneden op jouw behoeften

  Toegesneden op jouw behoeften

 • Integratie met bestaande systemen

  Integratie met bestaande systemen

 • Garantie en technische ondersteuning

  Garantie en technische ondersteuning

 • Business Process Automation

  Business Process Automation

 • Betaalbare prijzen

  Betaalbare prijzen

 

Onze onderneming is altijd op zoek geweest naar oplossingen die enerzijds de efficiëntie bevorderen en anderzijds lopende kosten reduceren.

De laatste tijd volgen we dankzij IT en procesautomatisering de groeiende digitaliseringstrend. Ook veel andere bedrijven hebben die trein genomen. De trend is zo sterk dat deze ons privéleven binnenkomt en ook van invloed is op andere gebieden zoals de overheidssector.

Volgens talrijke analyses van experts en samenvattingen van eind 2019/begin 2020 zal de digitalisatietrend binnenkort versnellen en nog aanzienlijker worden. Niemand had verwacht dat de huidige situatie direct zou leiden tot #Thuiswerk en ons zou dwingen tot snelle digitalisering van ons dagelijks leven.

The digitization of organizations is not so much technology as it is, but a fresh idea of doing business. This approach to how business looks and works. It involves the use of digital technologies to improve the organization.

It is a comprehensive process that could cover all areas of activity. Starting from the business model, through the internal processes, to cooperation with partners. The essence of it is to follow the expectations of the modern world, and thus even faster and easier access to all necessary information.

Beschrijf de digitale behoeften van je bedrijf


We zullen je onderneming bestuderen en suggesties doen over hoe je IT-oplossingen kunt gebruiken voor ontwikkeling van het bedrijf.

Document Management System (DMS)

Snelle documentflow, eenvoudige toegang en documentbeheer zijn de belangrijkste factoren voor bedrijven, vooral organisaties die actief zijn in meerdere branches. Essentieel is kwalitatieve informatie, beveiliging ervan en de mogelijkheid om van afstand aan documenten in het systeem te werken.

 • De OCR (Optical Character Recognition) scanmodule maakt het mogelijk om efficiënt facturen, toepassingen, contracten en andere documenten in te voeren zodra dit geïmplementeerd is in het systeem. Het systeem ondersteunt mobiele apparaten (tablets, smartphones). We hebben het speciaal ontworpen voor telewerk. Het helpt bij het scannen, wijzigen en kopiëren van documenten.
 • Met full-text zoeken kun je snel en efficiënt in de systeemdatabase zoeken naar bestanden (.doc, .pdf, .ppt, .xls). Ook kun je zoeken binnen de inhoud van documenten.
 • Het notificatiesysteem verstuurt automatisch informatie over toegewezen taken en documenten naar medewerkers. Zo zal niets dat hen aangaat hen ontgaan.
 • We hebben het platform voorzien van een uitgebreide rapportagemodule. Bovendien heeft het vele uitgebreide functies om in het platform te implementeren. Ook is het mogelijk om je eigen modules te maken die zijn aangepast aan wat jij nodig hebt.
 • De veiligheid van de gegevens van onze klanten heeft onze prioriteit. Daarom ondersteunt het platform de Open Web Application Security Project (OWASP TOP 10) standaard.

Het systeem dat wij bieden kan helpen om het volledige proces omtrent implementatie van thuiswerk te organiseren. Er zijn vele direct bruikbare tools beschikbaar. Je kunt werknemers bijvoorbeeld een module geven voor het indienen van een thuiswerkformulier. Een trackertoepassing monitort hun werktijd. De TimeSheet-tool stelt hen in staat om te noteren welke taken ze tijdens een werkdag hebben voltooid.

Het systeem omvat ook tools voor het modelleren van zakelijke processen (workflow) en in kaart brengen van processen binnen een organisatie. Net zo belangrijk zijn systemen voor geavanceerd zoeken, event monitoring en uitgebreide rapportage.

IIk wil meer weten over het platform

 

Training en leren op afstand

Ons e-learningplatform bevat als belangrijkste modules Training, Tests, Enquêtes, Rapporten en Kalender. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid en een brede verzameling functies maakt het tot een krachtige tool voor leren op afstand. Het is geschikt voor beheerders, trainers en cursisten. Door uitbreiding van de capaciteiten bieden we nu een volledig aanpasbaar platform.

Videoconferenties en webinars

Scholing van personeel of een videoconferentie die de hele dag duurt is het perfecte antwoord op beperkingen van direct contact en de noodzaak tot samenwerking op afstand. In vele situaties is dit de enige manier om met elkaar in contact te komen en informatie en kennis door te geven aan klanten of collega's.

Ieder apparaat met internettoegang is goed genoeg om een videoverbinding mee te starten. Het platform biedt training, consulting en zelfs verificatie van kennis tijdens een videoconferentie met vele deelnemers. Er is een virtueel dashboard dat de cursisten samen kunnen gebruiken om notities te maken tijdens het leren.

Het platform omvat real-time tests en enquêtes die het tot een perfecte tool maken om mee te leren op afstand. Bovendien kan het worden gebruikt voor geavanceerde trainingsprogramma's en online conferenties.

Vul het formulier in en bekijk onze DEMO

 

E-commerce en online winkelen

Wij komen tegemoet aan de huidige behoeften van ieder bedrijf door oplossingen te bieden die zo snel mogelijk de lancering van online verkoop en implementatie van complexe B2C- en B2B-verkoopplatforms mogelijk maken. Ongeacht je keuze creëren wij online winkels die op jouw behoeften zijn afgestemd. Deze winkels zullen intuïtief en eenvoudig in gebruik zijn en jouw omzetgrafieken doen stijgen.

Onze eigen Edito.eCommerce-toepassing is volledig schaalbaar en de modulaire constructie kan in de toekomst eenvoudig worden uitgebreid. We implementeren ook projecten op basis van andere platforms als Magento en WooCommerce.

Wij creëren en optimaliseren e-winkels voor zowel kleine productiebedrijven als distributeurs en groothandelaars met meerdere miljoenen SKU's.

Wij kunnen je voorzien van uitgebreide verkoopondersteuning en consulting. Wij geven advies over optimalisatie van zakelijke processen en leveren tools om de kwaliteit van de winkelservice te verbeteren. Wij bieden onder meer reclamegerelateerde services waaronder e-commerce SEO en conversie-optimalisering, en doen suggesties voor het oplossen van het probleem van achtergelaten winkelwagens.

Meld je aan voor een consult

 

Onze klanten stellen de kwaliteit van onze projecten, holistische aanpak van de samenwerking en proactieve zakelijke consulting op prijs. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons bedrijf heeft aangemerkt als toonaangevende ontwikkelaar van aangepaste software (op hert gebied van e-commerce-oplossingen) in Polen.

Intranet en interne communicatie

Wij bieden een framework dat een solide basis legt voor effectieve implementatie van intranet. Wij stemmen ieder project af op de individuele behoeften en verwachtingen van de klant.

Werknemers hebben toegang tot het intranetplatform via een browser, net alsof je verbinding maakt met een standaard website. Het systeem omvat een verzameling tools om personeel te informeren, werk op kantoor te organiseren, communicatie te ondersteunen en andere zakelijke processen te stroomlijnen.

Wij kunnen het platform integreren met de systemen die binnen jouw bedrijf worden gebruikt. Wat je terugkrijgt is automatisering van het dagelijks werk.

Vandaag de dag kan efficiënte informatie de belangrijkste functie van een intranet zijn. Het geeft personeel toegang tot waardevolle informatie met betrekking tot de huidige situatie, wat direct van invloed is op hun werk.

Waarom voor ons kiezen

 • Ideo Agency - 230 experts in dienst

  230 experts in dienst

 • We work in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • Het vertrouwen van meer dan 1000 klanten

  Vertrouwen van 1000 klanten

 • Ervaring met IT-outsourcing

  Ervaring met IT-outsourcing

 • Magento Solution Business Partner

  Magento Partner

 
En last but not least: Onze projecten ontvangen vele prijzen en onderscheidingen. Dan doen we blijkbaar iets goed!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons