Magento 2 implementatie en ontwikkeling

"Creëer klanten, niet alleen bezoekers"

 

 • Betere omzet en leads

  Betere omzet en leads

 • Verbeterde klantervaring

  Verbeterde klantervaring

 • Betaalbare kosten

  Betaalbare kosten

 • Veiligheid en kwaliteit op de eerste plek

  Veiligheid en kwaliteit op de eerste plek

 • Satisfied Buyers

  Satisfied Buyers

 

Flexibel salesplatform

Als ervaren e-Commerce-softwarehuis ontwerpen wij op maat gesneden platforms. Het design maakt eenvoudige ontwikkeling van functies mogelijk en de capaciteit garandeert dat deze met de toenemende vereisten van jouw bedrijf aankunnen.

Wij zorgen met succes voor een toenemend aantal klanten en de waarde van hun aankopen. De belangrijkste functie van een online winkel is het genereren van omzet. Slechts een deel van de gebruikers die je online winkel gebruiken, doen ook daadwerkelijk een aankoop. We hebben één doel: een stijging van het percentage klanten.

Efficiëntie, automatisering en gegevensgebruik zijn voorwaarden om mee te kunnen met de markt. Magento Commerce maakt het eenvoudig om een doeltreffende, datagestuurde organisatie te worden met continue ontwikkeling als doel.

Wij kunnen helpen je omzet te stimuleren

 

Top-software-ontwikkelaar

Clutch is een platform dat de meningen van klanten over dienstverleners onderzoekt en analyseert, waarmee het een betrouwbare bron van aanbevelingen is.

Klanten zijn erg te spreken over onze holistische benadering van projectimplementatie en zakelijke consulting. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons beschouwt als leidend bedrijf voor het ontwikkelen van speciale software op het gebied van eCommerce in Polen.

Waarom Magento?

Magento is een e-commerceplatform dat je in staat stelt om eenvoudige online winkels te creëren evenals uitgebreide verkoopplatforms. Om de capaciteiten volledig te benutten is het raadzaam om over gespecialiseerde programmeerkennis te beschikken. Waarom zou je dan voor Magento kiezen?

 • Uitgebreide functionaliteit - in aanvulling op de vele kant-en-klare modules heeft het platform een volledig flexibele architectuur waarmee het kan worden toegesneden op de individuele behoeften.
   
 • SEO-optimalisatie - De beschikbare tools in de marketplace maken het veel eenvoudiger om jouw winkelpagina's te optimaliseren voor zoekmachines. Dit is gunstig voor SEO en e-marketing.
   
 • Mobiele versie - het platform heeft een compleet functionele mobiele versie
   
 • Uitgebreide analytics - De mogelijkheid om het platform te combineren met meerdere analytische tools stelt je in staat om live-verkeer op de site te monitoren en de belangrijkste informatie over gebruikersgedrag te verzamelen.
   
 • Multistore - Deze functie is met name handig voor bedrijven die meerdere webshops hebben (bijv. in vele talen) en deze efficiënt kunnen willen beheren via een enkel besturingspaneel.
   
 • Eenvoudige integratie - Magento biedt niet alleen de mogelijkheid tot integratie met ERP- en CRM-systemen maar ook met populaire vergelijkende shoppingsites en social networkingsites.

Uitgebreide service

Voor doeltreffende activiteiten op een competitieve markt zijn vele gelijktijdige activiteiten nodig om de webshop onderscheidend te maken en klanten aan te trekken. Daarom gaan onze acties vaak verder dan het Magento-platform.

Ons aanbod omvat ook een uitgebreide winkelservice. Dankzij jaren ervaren en kennis kunnen wij onze klanten services bieden als salesondersteuning, conversie-optimalisering en SEO-consulting voor webshops op basis van Magento.

Daarnaast bieden we hostingservices. In geval van geavanceerdere zakelijke behoeften realiseren we efficiënte B2B wholesale platforms.

En wat kunnen wij voor je betekenen?

 

Waarom voor ons kiezen

 • Ideo Agency - 230 experts in dienst

  230 experts in dienst

 • We work in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • Het vertrouwen van meer dan 1000 klanten

  Vertrouwen van 1000 klanten

 • Ervaring met IT-outsourcing

  Ervaring met IT-outsourcing

 • Magento Solution Business Partner

  Magento Partner

 
En last but not least: Onze projecten ontvangen vele prijzen en onderscheidingen. Dan doen we blijkbaar iets goed!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons