IT Project Uitbesteding & Whitelabel onderaanneming

"Laten we iets unieks voor je doen."

 

 • Extra productiecapaciteit

  Extra
  productiecapaciteit

 • Afgestemd op uw behoeften

  Afgestemd op uw behoeften

 • Uitgebreide projectimplementatie

  Alomvattende
  uitvoering

 • Garantie en technische ondersteuning

  Garantie en technische ondersteuning

Wanneer jouw bedrijf gespecialiseerde diensten verleent, kan het nodig zijn om hier een speciale werknemer voor in dienst te nemen. Het kan rendabeler zijn om een toeleverancier te kiezen, vooral als de betreffende dienst zelden gebruikt wordt.

In geval van een tijdelijk verhoogde behoefte aan IT-personeel is het niet eenvoudig om voor korte tijd een geschikte specialist in te huren. De kosten van training en behoud zouden zelfs hoger kunnen zijn dan de totale waarde van de diensten zelf. Daarom is outsourcing vandaag de dag een normaal verschijnsel om de operationele bedrijfskosten te optimaliseren.

Wij bieden:

Wat kunnen wij voor je betekenen?

 

Op maat gesneden support

Wij zorgen voor uitgebreide implementatie van jouw IT-projecten, van behoefteanalyse via de ontwerpfase tot de uiteindelijke invoering.

Ieder bedrijf heeft ander behoeften wat betreft samenwerking op het gebied van IT-outsourcing. Om de doeltreffendheid van onze samenwerking te verbeteren, beginnen wij met het bepalen wat deze behoeften zijn, waarna onze consultants een briefing en analyse van je behoeften verrichten en zoveel mogelijk relevante informatie proberen te verkrijgen. Daarna analyseren we de branche en je concurrenten.

Afhankelijk van je behoeften kunnen onze diensten ook worden gerealiseerd binnen het kader van een van de onderstaande samenwerkingsmodellen:

 • Tijd en materiaal

  Tijd en materiaal

 • Vaste prijs

  Vaste prijs

 • Toegewijd team

  Toegewijd team

 • Individueel model

  Individueel model

 

Bewezen en betrouwbare oplossingen

Om het hoogste niveau van veiligheid en efficiëntie te garanderen, maken wij gebruik van de nieuwste technologische oplossingen. Onze projecten zijn herhaaldelijk onderworpen aan veeleisende veiligheids- en prestatietests, die de hoge kwaliteit ervan hebben bevestigd. Voor klanten, voor wie de beveiliging van digitale gegevens een prioriteit is, implementeren wij projecten die voldoen aan de Open Web Application Security Project standaard (OWASP TOP 10).

Door technologie te combineren met de juiste aanpak van projectbeheer, bouwen wij tools waarmee onze klanten hun bedrijf nog doeltreffender kunnen ontwikkelen. Tools waar we gewoon trots op zijn.

De technologie die jij kiest

Wij werken met een technologie die past bij wat jij nodig hebt. Normaal gesproken gebruiken we de volgende technologieën:

 

Wij bieden ook professionele clouddiensten.

Een toegewijd ontwikkelingsteam

Huur een team van specialisten in en implementeer succesvol innovatieve IT-oplossingen in je bedrijf.

Wij zijn een groep van meer dan 250 experts die graag bijdragen aan de ontwikkeling van jouw onderneming. Wij beschikken over specialisten op allerlei gebieden, waaronder systeemarchitectuur, zakelijke analyses, projectbeheer, software engineering en programmeren. Wij combineren onze kennis en ervaring om jouw bedrijf te transformeren, optimaliseren en automatiseren. Wij passen projectteams aan jouw individuele behoeften en doelen aan, zowel qua grootte en gebruikte technologieën als qua samenwerkingsmodellen en manieren van projectbeheer.

 

Wij bieden zowel de mogelijkheid om een compleet projectteam samen te stellen als om jouw projectteam aan te vullen met gekozen specialisten op bepaalde gebieden, allemaal zodat jij kunt profiteren van hoogwaardige software.

Software-ontwerp

Uw idee, onze codering - Zet ideeën om in betrouwbare IT-oplossingen.
Wij ontwikkelen moderne, op maat gesneden zakelijke toepassingen.

Aan de hand van een grondige analyse van de bedrijfsoperaties bepalen we wat de hoofdzakelijke uitdagingen en doelen zijn. Wij definiëren de reële behoeften van de onderneming en ontwerpen vervolgens betrouwbare tools. Iedere implementatie wordt individueel door ons benaderd.

Een toepassing met goed doordacht ontwerp en verfijnde architectuur stelt ons in staat om oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij combineren een frisse kijk en rijke ervaring met kennis van trends en verwachtingen van je klanten. Wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen zijn vleugels uit te slaan en grenzeloos te groeien.

 
Vertel ons wat je nodig hebt

 

Softwareontwikkeling

Voer de beste IT-oplossingen in, die jouw onderneming zullen helpen ontwikkelen en je vele jaren van dienst zullen zijn.

Wij leveren al meer dan 20 jaar de hoogste kwaliteit zakelijke oplossingen. Wij combineren technologie en een adequate benadering van projectbeheer zodat de door ons gecreëerde tools bijdragen aan de ontwikkeling van de bedrijven van onze klanten en zorgen dat die hun zakelijke potentieel volledig benutten.

Samen met de klant analyseren we zijn behoeften en het doel dat hij wil bereiken. Ook kiezen we de juiste technologie voor het optimaal implementeren van specifieke functies. Wij werken op basis van Scrum, Prince 2 en IPMA, naargelang de voorkeuren van de klant. Voor projectbeheer gebruiken we de Agile-methode. Wij zorgen ervoor dat het volledige proces op maat is toegesneden.

 

Daarbij passen we toekomstbestendige oplossingen toe die reële bedrijfsproblemen oplossen.

Ondersteuning en onderhoud

Pas het systeem aan de huidige markt en eisen van de klant aan en zorg voor betrouwbare werking van de toepassing onder alle omstandigheden.

De implementatie van het systeem hoeft niet het einde van onze samenwerking te betekenen. Wij bieden ook ontwikkeling van bestaande systemen en service-support zodat het systeem onder alle omstandigheden optimaal en efficiënt kan blijven functioneren.

 

Wij garanderen een snelle reactie in geval van een systeemfout en zorgen voor toegang tot updates en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling om de toenemende eisen van een groeiende onderneming bij te benen. Wij passen de support en systeemzorg altijd aan jouw behoeften aan. Vertrouw onze specialisten en geniet van de nieuwe mogelijkheden van je systeem.

Clouddiensten

Pas je business aan de snel veranderende wereld aan met cloudoplossingen.

Wij leveren professionele clouddiensten. Door gebruik te maken van Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS) gaat jouw onderneming een nieuwe digitale dimensie binnen. Dankzij onze ruime ervaring en expertise kunnen wij oplossingen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Wij zijn gespecialiseerd in het kiezen van optimale oplossingen, toegesneden op de behoeften van de klant. Wij leveren holistische dienstverlening op het gebied van migratie en onderhoud van infrastructuur in de cloud. Wij helpen op een veilige manier bij het benutten van het potentieel van je tools en implementeren geheel nieuwe oplossingen voor je bedrijf.

Microsoft Azure | Cloud voor moderne bedrijven - lotto.pl

Waarom voor ons kiezen

 • Ideo Agency - 230 experts in dienst

  230 experts in dienst

 • We work in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • Het vertrouwen van meer dan 1000 klanten

  Vertrouwen van 1000 klanten

 • Ervaring met IT-outsourcing

  Ervaring met IT-outsourcing

 • Magento Solution Business Partner

  Magento Partner

 
En last but not least: Onze projecten ontvangen vele prijzen en onderscheidingen. Dan doen we blijkbaar iets goed!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons