Software-ontwikkeling

"De sleutel tot een succesvol, modern bedrijf."

 

 • 100% toegesneden op jouw behoefte

  100% toegesneden op jouw behoeften

 • Integratie met bestaande systemen

  Integratie met bestaande systemen

 • Garantie en technische ondersteuning

  Garantie en technische ondersteuning

 • Business intelligence

  Business intelligence

 • Betaalbare prijzen

  Betaalbare prijzen

 

Wanneer wij from scratch ontwerpen, kunnen wij voor 100% rekening houden met de doelen van jouw onderneming en behoeften van je organisatie. Dit is essentieel omdat het een enorme impact heeft op de toekomstige marktpositie van je bedrijf.

Een goed ontworpen toepassing helpt meetbare voordelen te behalen. De doeltreffendheid hangt af van het karakter en de functies die worden vervuld. Daarom zijn de belangrijkste voordelen van specifieke oplossingen:

 • Afgestemd op jouw behoeften en gestelde doelen,
 • Flexibele, functionele software,
 • Eenvoudig te ontwikkelen, schalen en integreren met andere IT-systemen,
 • Effectieve automatisering van zakelijke processen,
 • Minder aansprakelijkheid van de IT-bedrijfsstructuur.

Eenvoudig gezegd laat een goed app jouw bedrijfsprocessen efficiënt draaien terwijl tijd en kosten worden bespaard. Behalve minder financiële kosten ontstaan er ook meetbare besparingen op andere gebieden.

Laten we het over je zaak hebben


Speciale toepassingen zoals wij die ontwerpen, worden dagelijks gebruikt door onze zakelijke partners en klanten:

Top-software-ontwikkelaar

Ideo Agency - Software House - Top Custom Software DeveloperKlanten beoordelen onze holistische services en consulting heel positief. Dit is een van de hoofdzakelijke redenen waarom wij door Clutch worden gezien als toonaangevende ontwikkelaar van aangepaste software (op het gebied van eCommerce-oplossingen) in Polen.

Clutch is een B2B onderzoeksbureau uit Washington D.C. die verschillende bedrijven beoordeelt en rangschikt op basis van een aantal factoren. Denk hierbij aan sectorinformatie, markttrends, feedback van klanten en projecten uit het verleden.

 

Wij ontwerpen hoogwaardige oplossingen op basis van een zeer nauwkeurige analyse van de zakelijke doelen en behoeften van het bedrijf. Wij houden rekening met de gebruikte systemen, IT-tools en integratie-opties die de doeltreffendheid van de geplande toepassing kunnen verbeteren.

Wij implementeren verschillende softwareproducten. Ons aanbod omvat intranetplatforms, DMS en informatie-workflowtools. We bieden ook e-learningplatforms, loyaliteits- en partnerprogramma's, e-commerce-websites, B2B-platforms en nog veel meer. Wij ontwikkelen speciale toepassingen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van een specifiek project.

De klant heeft daarbij het laatste woord over de realisatie van het project. Eerst geef jij aan wat je zakelijke doelen en verwachtingen zijn, waarna wij op zoek gaan naar de beste IT-oplossing. Onze ervaring en kennis stellen ons in staat om effectieve tools te creëren die helpen om jouw bedrijf succesvol te maken. Wij combineren een frisse kijk en rijke ervaring met bestudering van trends en verwachtingen van je klanten.

Wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen zijn vleugels uit te slaan en onbegrensd te groeien.

Wij lossen echte problemen op

Wij zijn in de eerste plaats adviseurs. Wij beginnen ieder project met een grondige diagnose van problemen en analyse van de behoeften en doelen die een klant wil bereiken.

In deze fase praten we niet alleen met de project manager van de klant maar ook met werknemers die de toepassing dagelijks zullen gaan gebruiken. Wij streven ernaar dat de toepassing aan ieders verwachtingen voldoet. Ook houden we rekening met de kenmerken van de markt en de branche waarin de klant actief is, activiteiten van de concurrentie en mogelijke technologische beperkingen.

Dankzij een algehele benadering van het project kunnen wij een concept opzetten en het werkbereik en -schema inschatten en voorleggen.

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen?

 

Software-ontwikkeling

Tijdens implementatie maken we meestal gebruik van onze gepatenteerde Edito CMS- en Logito DMS-platforms. Ook houden we van de omgeving van Open Source of .NET-oplossingen. Samen met de klant analyseren we de behoeften en doelen die we kunnen bereiken voordat we de technologie kiezen. Zo kunnen wij alle verwachte resultaten optimaal implementeren.

Wij implementeren onze projecten op basis van de methodologieën Scrum, Prince 2 en IPMA. Voor projectbeheer gebruiken we een variant van Agile. Wij geloven dat Scrum de meest doeltreffende manier, die het risico en de complexiteit van onze projecten beperkt. Ook is het een verzameling waarden zoals toewijding, focus, openheid, respect en moed. Wij volgen deze regels wanneer we aan projecten werken.

Door gebruik van bewezen en doeltreffende oplossingen creëren wij tools voor het ontwikkelen van de onderneming van de klant. Tools waar wij trots op zijn.

Effectieve webtoepassingen

Wij implementeren alle projecten met dezelfde toewijding en zorgvuldigheid; niet alleen voor internationale bedrijven en toonaangevende lokale ondernemingen en mkb'ers maar ook voor start-ups, familiebedrijven en organisaties die hun eerste stappen in de zakenwereld zetten.

Onze flexibele en professionele benadering wordt vertrouwd en gewaardeerd door vele internationale klanten. Onder hen bevinden zich merken als:

 •  
 •  

Waarom voor ons kiezen

 • Ideo Agency - 230 experts in dienst

  230 experts in dienst

 • We work in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • Het vertrouwen van meer dan 1000 klanten

  Vertrouwen van 1000 klanten

 • Ervaring met IT-outsourcing

  Ervaring met IT-outsourcing

 • Magento Solution Business Partner

  Magento Partner

 
En last but not least: Onze projecten ontvangen vele prijzen en onderscheidingen. Dan doen we blijkbaar iets goed!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons