Projectgebaseerd Softwarehuis

"Op maat gesneden toepassingen"

Wij zijn actief sinds 1999. In al die jaren zijn wij voor meer dan duizend bedrijven en instanties van dienst geweest. Ons ervaren team van meer dan 250 specialisten realiseert projecten die onze klanten blij maken en zorgen dat ze ons aan anderen aanbevelen. Projecten waar wij trots op zijn.

Top-software-ontwikkelaar

Klanten zijn erg te spreken over onze holistische benadering van projectimplementatie en zakelijke consulting. Dit is een van de hoofdredenen waarom Clutch ons beschouwt als leidend eCommcerce-softwarehuis in Polen.

In ons dagelijkse werk helpen we de ondernemingen van onze klanten te ontwikkelen. Hun vertrouwen en doeltreffende samenwerking laten ons meegroeien. In januari 2020 is de nieuwste editie van de Forbes Diamond Award gepubliceerd. Wij zijn trots dat we ons bevinden onder de snelst groeiende Poolse ondernemingen in dit prestigieuze rapport.

Tijdens een implementatie kiezen wij voor de beste technologiestapel voor de beste resultaten van jouw bedrijf. Wij werken succesvol binnen de Open Source-, PHP- en .NET-omgeving. Wij helpen je behoeften te analyseren om vervolgens te bouwen wat je maar nodig hebt.

Wij voeren projecten uit op basis van Scrum/Agile-methodologieën. Bij projectbeheer maken wij meestal gebruik van een variant van de Agile-methodologie. Naar onze mening is Scrum de meest doeltreffende manier, die het risico en de complexiteit van onze projecten beperkt. Ook is het een verzameling waarden zoals betrokkenheid, focus, openheid, respect en moed. Wij proberen deze strikt te volgen wanneer wij onze klantenprojecten uitvoeren.

Door gebruik te maken van erkende, effectieve oplossingen creëren wij tools die onze klanten in staat stellen om hun bedrijven succesvol te laten groeien. Wij zijn trots op de projecten die door ons ervaren team zijn ontwikkeld.

 

 

Erkende, betrouwbare oplossingen

Wij garanderen het hoogste veiligheidsniveau en efficiëntie door gebruik te maken van de nieuwste erkende technologische oplossingen. Onze projecten hebben verschillende veiligheids- en prestatietests succesvol doorstaan als bewijs van de hoge kwaliteit. Als digitale gegevensveiligheid je prioriteit heeft: Wij werken conform de norm Open Web Application Security Project (OWASP TOP 10).

Wij weten dat het combineren van technologie met de juiste benadering van projectbeheer de sleutel tot succes is. Als je onze benadering deelt, kan dat het begin zijn van een vruchtbaar zakelijk partnerschap.

Wij zijn probleemoplossers

In de eerste plaats zijn wij adviseurs. Ieder project begint met het door ons bepalen van de bron van een probleem. Vervolgens analyseren we de behoeften van je bedrijf en de doelen die je wilt bereiken.

In deze fase praten we niet alleen met de project manager aan de zijde van de klant maar ook met diegenen die de toepassing regelmatig zullen gebruiken. Het uiteindelijke doel is om geweldig werk te leveren. Wij analyseren klanten, de markt en de branche. Zo kunnen wij concurrerende strategieën kiezen en de technologische beperkingen van een bepaald project vaststellen.

Dankzij dit alomvattende projectinzicht kunnen wij een concept voorbereiden en een prijsopgave maken. Wij kunnen zelfs voorstellen doen over het werkbereik en -schema van het project.

Vertel ons wat je nodig hebt

 

Wij werken wereldwijd

Wij implementeren succesvol projecten overal ter wereld. Wij zouden volledig op afstand kunnen werken, maar als het nodig is, maken we graag kennis met je. Dankzij een flexibele benadering hebben wij tevreden klanten op bijna iedere plek ter wereld.

Om dichterbij te zijn en beter in je behoeften te kunnen voorzien, hebben wij vele internationale afdelingen.

Ideo Agency worldwide - Software House and Interactive Agency

Waarom voor ons kiezen

 • We effectively support customer's growth

  Wij stimuleren je groei

 • Ideo Agency - 250 experts onboard

  250 experts in dienst

 • We work in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing experience

  Ervaring met IT-outsourcing

 • Magento Solution Business Partner

  Magento Partner

 
En last but not least. Onze projecten ontvangen vele prijzen en onderscheidingen. Dan doen we dus iets goed!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons