BLIKomania – Financiële loterijtoepassing

Vandaag de dag is BLIK een gangbare betaalmethode in Polen. Dankzij moderne technologie en de eenvoud van deze toepassing is het erg populair onder 90% van de Poolse bevolking. De oprichters van BLIK claimen dat het de veiligste technologie in de bankenwereld is. BLIK is in het leven geroepen door de Poolse betalingsstandaard (PSP). De aandeelhouders van het bedrijf zijn 6 Poolse banken, te weten Alior Bank, Bank Millennium, Santander Bank Polska, ING Bank Śląski, mBank en PKO Bank Polski.

Taken en doelen

BLIK-technologie ontwikkelt zich voortdurend met nieuwe functies en meer veiligheid. Tegelijkertijd worden er activiteiten ondernomen voor het promoten van het BLIK-systeem.

Motivation Direct heeft alle IT-gerelateerde taken voor de loterij aan ons opgedragen. We zijn gevraagd om een website te ontwerpen die functioneert als volledig geautomatiseerd systeem dat specifieke taken uitvoert. Ten eerste moest het functioneren als registratiesysteem voor nieuwe deelnemers en om het toekenningsproces van prijzen als BLIK-cheques te verifiëren. Tot slot was het noodzakelijk om een automatische functie voor het bekendmaken en inlichten van de winnaars in te voeren.

BLIKomania is een van de populairste geldloterijen in Polen, met een totale waarde van ca. € 235.000.

Ideo was ook verantwoordelijk voor het maken van een informatiewebsite voor de loterij. Om dit te doen hebben we gekozen voor Edito .Net Core omdat dit eenvoudig alle interactieve componenten op de website kan ondersteunen en integreren.

Van onze kant hebben we een integratieproces gelanceerd en ondersteund om deelnemers aan de loterij in staat te stellen om hun BLIK-cheques op te nemen via pinautomaten of de bedragen over te boeken via andere kanalen. Tijdens de loterij stonden wij op wacht om het systeem en de geïntegreerde componenten gereed en draaiende te houden.

De daaropvolgende loterij-organisaties waren het gebied van Motivation Direct. Zij hebben toegezien op het opzetten van de algemene voorwaarden van de loterij en hebben de vereiste licentie aangevraagd. Ook hebben ze het reglement voor de trekking opgesteld en leveren ze klantenservice aan deelnemers en voor de website.

Belangrijkste voordelen voor de klant

 • Efficiënt registratiesysteem voor nieuwe gebruikers
 • Toezicht op de trekking
 • Verificatie van het toekenningsproces van prijzen

 

 • Wij ondersteunen de groei van onze klanten effectief

  Wij ondersteunen uw groei

 • Ideo Softwarehuis - 250 experts aan boord

  250 experts aan boord

 • Wij werken in SCRUM, Agile

  SCRUM / Agile

 • IT Outsourcing ervaring

  IT Outsourcing ervaring

 • Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

  Top Aangepaste Software Ontwikkelaar

 
En last but not least. Projecten die wij realiseren krijgen veel prijzen en onderscheidingen. Het is dus duidelijk dat we het goed doen!

 

Contacteer ons

×

Beschrijf uw wensen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klanten over ons